О\'Нийл: Вила има сили да отстрани ЦСКА

17:32
О\'Нийл: Вила има сили да отстрани ЦСКА
Мениджърът на английския Астън Вила Мартин О\'Нийл заяви, че неговия отбор има всички шансове да продължи напред в турнира за Купата на УЕФА, въпреки че снощи направи 1:1 на "Вила Парк" с ЦСКА Москва.

Северноирландецът заяви: "Ние запазваме шансовете си да продължим напред. Ще бъде трудно. Те вкараха гол на чужд терен, а ние ще трябва да бележим в Москва. Това обаче няма да бъде невъзможно - ние излизаме там за победа. Те се представиха както очаквах. ЦСКА са много добър тим, а освен това вече се класираха за следващото издание на Шампионската лига."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chambo
19.02.2009 21:15

Моето мнение е,че Астън Вила трябва да се съсредоточи в първенството.Ако искат да играят в шампионската лига трябва да отпишат тези двубои.Ще е жалко да пропуснат този шанс след този силен сезон в първенството.Лично на мен много ми харесват тази година.

fawlty_towers
19.02.2009 20:44

Аз също съм на мнение, че Вила бяха до тук. Ще бъде голяма изненада ако победят в Москва.

drummer
19.02.2009 19:12

Ами , те ЦСКА ви дойдоха на крака на " Вила Парк"......защо не ги бихте бе...?! Изпуснахте питомното, сега ще гоните дивото!!! *devil*

paunQ
19.02.2009 17:35

Може да бият да, но това няма да е отбора на ЦСКА Москва, а центъра. Като излезнат на -50 ще искат да се върнат в Англия... *sick*